U bent weer van harte welkom bij ons in de winkel!!

Slapen

Lekker slapen is een noodzaak om uitgerust aan de dag te kunnen beginnen. Daarom is ons doel om techniek en comfort samen te brengen zodat u fris en fruitig wakker wordt.

Matrassen

Het beste voor uw nachtrust!

Matrassen

Iedereen wil toch lekker genieten van de nacht? Echt lekker slapen doe je pas op een goed matras. Afhankelijk van het bedsysteem, uw persoonlijke voorkeur en verschillen in eigenschappen , kunt u kiezen uit diverse matrasuitvoeringen. Pocketvering- en combispringmatrassen zijn er in vele uitvoeringen en maten. Daarnaast bieden schuimrubbermatrassen in latex, koudschuim, of visco-elastisch schuim uitgevoerd weer heel andere eigenschappen.

Vraag informatie aan
Spiraalbodems

Optimale ventilatie!

Spiraalbodems

Goed en gezond slapen begint met comfortabel liggen. Dan moet de basis simpelweg in orde zijn. Een dwarsgespannen spiraalbodem biedt een volledige ondersteuning van het lichaam, optimale ventilatie en is uiterst duurzaam. Spiraalbodems kunnen in vrijwel ieder ledikant geplaatst worden en kunnen tevens op maat worden gemaakt. Spiraalbodems zijn er in vlakke en verstelbare varianten, handmatig en elektrisch bedienbaar.

Vraag informatie aan
Lattenbodems

Intelligente lattenbodems!

Lattenbodems

Lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoonten… ieder mens is anders. Maar een ergonomisch goede slaappositie is voor iedereen belangrijk. We slapen immers een derde van ons leven. De wervelkolom moet haar natuurlijke vorm houden zowel in de zijligging als in de rugligging. Een goede lattenbodem zorgt voor individuele ondersteuning omdat de latten in tegenstelling tot een spiraalbodem onafhankelijk kunnen bewegen. Lattenbodems zijn er in vlakke en verstelbare uitvoeringen, handmatig en elektrisch bedienbaar.

Vraag informatie aan
Boxsprings

Klasse en kwaliteit!

Boxsprings

Als er één slaapsysteem moeilijk valt in te schatten op de juiste eigenschappen gedurende de nacht, is het wel de boxspring. Voor het uiterlijk kun je vallen, maar past het innerlijk ook bij u? Ook met een boxspring kunnen we stabiliteit, comfort en ondersteuning persoonlijk afstemmen. Daarnaast heeft u een ruime keus in stoffen, hoofd- en voetborden, hoogte en verstelbaarheid.

Vraag informatie aan
Slaapkamers & meubelen

Goed slapen mag ook mooi zijn!

Slaapkamers & meubelen

Wat is er fijner dan in een mooie, sfeervolle slaapkamer in een goed bed te stappen. Optimale ontspanning voor lichaam en geest! Bij ons vindt u mooie slaapkamers en bijmeubelen van massief hout, meubelplaat, gefineerde- en/of gelakte oppervlakken in diverse stijlen en kleuren. Daarnaast hebben wij diverse modellen boxsprings en gestoffeerde ledikanten opgesteld staan die prachtig gecombineerd kunnen worden met nachtkastjes en commodes van hout, metaal, of in kleur gelakte materialen.

Vraag informatie aan
Slaapkamerkasten

Opgeruimd staat netjes!

Slaapkamerkasten

Linnenkasten zijn verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en kwaliteiten. Van Houdt en De Linde hebben bij hun slaapkamerprogramma’s mooie passende kasten. Vroomshoop heeft een algemeen kastenprogramma welke fraai gecombineerd kunnen worden met gestoffeerde ledikanten of boxsprings. Om uw linnenkast optimaal te benutten kunt u kiezen uit een scala aan inbouw accessoires. De diverse kasten zijn er in standaardmaten, maar ook maatwerk is bij diverse modellen mogelijk. Wij adviseren u graag.

Vraag informatie aan
Hoofdkussens

Comfortabel wegdromen!

Hoofdkussens

Wij hebben hoofdkussens in vele soorten en maten. De keuze van het juiste kussen is belangrijk, want alleen bij een goede combinatie van kussen, matras en bedbodem ligt de wervelkolom en in het verlengde daarvan ook het hoofd, horizontaal. Mede door het gebruik van het juiste kussen rust u goed uit en wordt u fit wakker, zonder hoofd-, nek- of rugklachten.

Vraag informatie aan
Dekbedden

Verwent elke nacht!

Dekbedden

Een dekbed speelt een zeer belangrijke rol in onze nachtrust. Het bepaalt niet alleen hoe u slaapt, maar ook hoe u ontwaakt. Het juiste dekbed zorgt voor een aangenaam slaapklimaat en een weloverwogen keuze voor dekbed betekent vaak letterlijk een verschil van dag en nacht.

Als u kiest voor een donzen dekbed kiest u voor licht en comfortabel. Dons heeft goede natuurlijke eigenschappen; het ventileert en reguleert vocht. In een donzen dekbed zit tussen de dons veel lucht wat zorgt voor een goede isolatie.

Kiest u voor wol dan kiest u voor gewicht. Wol bevat bijzondere natuurlijke eigenschappen welke weldadig zijn voor lichaam en geest. Een wollen dekbed heeft een enorm absorbtie- en ventilatievermogen. En door de invloeden van seizoenen biedt wol een optimale warmteregulatie.

Naast deze natuurproducten kunt u ook nog voor een synthetisch dekbed kiezen.
In al deze kwaliteiten heeft u mogelijkheid te combineren in de verschillende warmteklassen, zodat u het hele jaar door lekker kunt slapen op de juiste temperatuur!

Vraag informatie aan
Bedtextiel

Een lust voor het oog!

Bedtextiel

’s Nachts heerlijk slapen, maar ook overdag wilt u wat moois in de slaapkamer. Wij hebben een ruime keuze aan dekbedovertrekken. Klassiek, modern, bloemdessins, strepen en ruiten, de keus is aan u, over smaak valt immers niet te twisten.

De dessins zijn er in verschillende kwaliteiten katoen, katoen/satijn, percal, jersey en flanel. Bij een mooi overtrek horen uiteraard passende hoeslakens, lakens, slopen en moltons, waarbij niet alleen de kleur van belang is, maar ook de pasvorm perfect moet zijn.

Op zoek naar speciale maten, vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Vraag informatie aan