Raamdeco

Veel ramen in een woning geven veel licht en ruimte, maar soms is wat extra nuance en privacy gewenst. In ons ruime aanbod wat u hiernaast kunt zien vindt u vast een mooie oplossing die bij u en uw huis past.

Gordijnen

Speciaal voor u gemaakt!

Gordijnen

Gordijnen hebben een decoratieve functie en zijn sfeerbepalend voor de ruimte waarin ze hangen. Daarnaast hebben ze een isolerende en akoestische functie afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest. Onze collectie biedt u een ruime keuze aan stoffen van modern tot klassiek. Buiten vitrages en overgordijnen vindt u bij ons ook in-between en ausbrenner stoffen, zodat u de meest uiteenlopende lichteffecten kunt creëren.

Vraag informatie aan
Vouwgordijnen

Stoer, nonchalant óf superstrak!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. Onze collectie vouwgordijnen heeft schitterende stoffen en unieke details die het product bijzonder maken.

Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn. De modellen zonder baleinen hebben een nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk.

Onze collectie kent neutrale stoffen, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. U heeft de keuze uit een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. De confectie en afwerking zijn van de allerhoogste kwaliteit. Elk vouwgordijn wordt op maat gemaakt, met oog voor detail.

Vraag informatie aan
Nog geen afbeelding toegevoegd ...

Let the sun shine!

Rolgordijnen

Al jarenlang zijn onze rolgordijnen zeer gewild. U vindt altijd een rolgordijn dat bij u en uw smaak past. Onze collectie bevat talrijke effen, gekleurde stoffen en mooie dessins. Kies voor uw lievelingskleur, de kleur die past bij uw interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is.

Het rolgordijn van nu is het duo rolgordijn. Dit product combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jalouzie. De variatie in lichtinval die het duo rolgordijn biedt is eindeloos.

Vraag informatie aan
Paneelgordijnen

Groots effect!

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn heel stijlvol voor schuifpuien, openslaande deuren en voor grote, hoge ramen. Het grootse effect dat een paneelgordijn creëert voor je raam is sensationeel. U kunt zelf uw unieke paneelgordijn samenstellen, door verschillende paneelstoffen en/of kleuren in één paneelgordijn te combineren. Helemaal naar uw wens.

Vraag informatie aan
Horizontale jaloezieën

Allerbeste regeling licht en privacy!

Horizontale jaloezieën

De horizontale jalouzie is een klassieker onder de raamdecoratie. In het verleden werd de horizontale jalouzie enkel gebruikt als zonwering, maar gelukkig weten we tegenwoordig hoe stijlvol en decoratief horizontale jalouzieën in je interieur kunnen zijn. Horizontale jalouzieën zijn er met een lamelbreedte van 16 mm tot 70 mm, als je een chique uitstraling in je interieur wilt, kiest u voor een subtiele lamelbreedte. De 70 mm jalouzie is een echte eyecatcher die juist een stoer effect geeft.

Vraag informatie aan
Verticale jaloezieën

Elegante eenvoud!

Verticale jaloezieën

De verticale jalouzie van nu is verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium en in veel trendkleuren. Alles kan en alles mag.

De verticale jalouzie leent zich uitstekend voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties en erkers. Heeft u hoge ramen in uw woning? Dan geeft de verticale jalouzie een prachtig, groots effect. Onze verticale jalouzieën zijn leverbaar tot een lengte van wel 6 meter. Herontdek de verticale jalouzie en zie hoe deze zich heeft getransformeerd naar een eigentijds product.

Vraag informatie aan
Plissé- en dupligordijnen

Gemaakt voor elk raam!

Plissé- en dupligordijnen

Ontdek de mogelijkheden van plissé- en dupligordijnen. Plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor vrijwel elke raamvorm. Plissé- en dupligordijnen zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben een enkele laag stof, dupligordijnen hebben er twee. Het dupligordijn heeft daarom als voordeel dat er geen koordgaatjes zichtbaar zijn.

Met plissé- en dupligordijnen kunt u eindeloos variëren. Regel eenvoudig de mate van lichtinval en privacy met een vrij pakket.

Onze collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen en biedt een brede keuze aan transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen welke onderling te combineren zijn in een twee-in-één model.

Vraag informatie aan
Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht!

Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Onze horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ons horrenprogramma biedt volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur.

Iedere hor wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Unilux Keurmerk
Vraag informatie aan
Dakraamproducten

Functioneel combineren!

Dakraamproducten

Dakraamproducten zijn de perfecte oplossing voor elk dakraam ongeacht het merk, formaat of model. In onze collecties kunt u kiezen uit rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, horzontale jalouzieën. Voor complete controle over daglicht kunt u twee producten combineren. Ook voor uw dakramen hebben wij passende horren in onze collectie.

Vraag informatie aan